Trun smo i tren

Њен и његов дневник

Осмех у речи и слици — Аутор trunsmoitren @ 00:15
http://imageshack.com/a/img842/6666/jt82.jpg
 
ЊЕН ДНЕВНИК:
 
Вечерас ми се муж понашао чудно. Имали смо у плану да се нађемо код новоотвореног ресторана и одемо на вечеру. Пре тога сам била у шопингу са колегицама па сам претпоставила да је био узнемирен јер сам мало каснила, но није ништа коментарисао. Током вечере није рекао ни реч.  Уплашила сам се. Кад смо изашли из ресторана и кренули према ауту, повукла сам га са стране и упитала шта није у реду. Он је одговорио "Ништа".
Питала сам га јесам ли ја крива што је узнемирен,а он је одмахнуо главом и рекао да нема везе са мном и да се не бринем ни око чега. Док смо се возили кући, рекла сам му да га волим, а он се само осмехнуо и наставио да вози. Нисам никако могла да објасним шта се догађа и не знам зашто није рекао "И ја тебе".
Кад смо дошли кући, био ме је страх више него икада. Игнорисао ме је и понашао се као да не жели да има никакве везе са мном. Само је ћутао и пиљио у ТВ. Чинило се да је одсутан с овога света и осећала сам се удаљено од њега. Уз сву ту тишину одлучила сам да одем на спавање. Након петнаест минута ми се придружио у кревету. За секс није био расположен. Само је легао и заспао. Заплакала сам. Не знам шта да радим. Чини ми се да је у мислима с неком другом. Мој живот је пропао!
 

ЊЕГОВ ДНЕВНИК:

Зеза ме мотор при паљењу. Не разумем зашто.

(Аутори "дневника" непознати)