Trun smo i tren

20 ÐÐ, 2013

Станица Зоо и Лајпцигерштрасе

Франкфурт — Аутор trunsmoitren @ 18:36

http://www.dodaj.rs/f/q/gC/1NReqiT2/frankfurt-stanica-zoo.gif

Та четири јануарска дана провела сам на релацији болница - стан, гледајући са великом пажњом станице франкфуртског метроа, углавном оне на којима сам започињала или завршавала путовање подземљем, мада је станица испод Лајпцишке улице, она на чијим су зидовима слике метроа из разних европских градова са годинама настанка (претпостављам), била једна од успутних, али мени драгих јер памтим тај део града по стану у коме су моји боравили кад сам била средњошколка.  

Станица код зоолошког врта, наравно, садржи мотиве животиња, па одлучих да и њих поставим овде, јер су ми нарочито симпатични. 

http://www.dodaj.rs/f/2/Ma/1tKztBIA/frankfurt-leipzigerstr.gif 


Коментари

 1. Мој брат и ја већ годинама тражимо неког да нам својом креативношћу украси зид, али и покаже свој таленат, али, замисли, још нико да се јави.

  Аутор pricalica — 24 ÐÐ 2013, 18:42

 2. Хм...Ни ја не познајем никога ко се тиме бави. У међувремену, има слика, књига, цвећа, полица и осталих пригодник украса, те се, вероватно, може и без оних којих (за сада) нема.:-).

  Аутор trunsmoitren — 29 ÐÐ 2013, 23:36

 3. Не зидове у кући, већ са улице на радњи. Има дугачак зид, довољно простора и за какво такмичење, али нема ентузијаста. Био брат и у школи, позивао, и ништа. Али - чекамо! :)

  Аутор pricalica — 30 ÐÐ 2013, 18:19

 4. Е, то је већ превелики изазов, Причалице, и врло озбиљан посао. Но, не сумњам да ће се неко појавити, пре или касније.:-)

  Аутор trunsmoitren — 30 ÐÐ 2013, 23:09


Додај коментар

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

Powered by blog.rs