Trun smo i tren

15 ÐÐ, 2012

Мели

Моји видео-записи — Аутор trunsmoitren @ 13:49

 

Много сам волела Мели, не само зато што најдуже од свих Леиних и Јоциних чеда била са мном, већ зато што се својим изгледом и понашањем разликовала од осталих зека које сам имала прилике да видим.

Мели је, како рече једна колегиница кад ју је видела, била Елизабет Тејлор у зечјем свету, пошто је имала љубичасте очи.

Растале смо се тужно пре три месеца, када је умрла покушавајући да донесе на свет своје зеке (што сам тек тада и сазнала, пошто се кобна авантура десила у мом одсуству, док сам била на летовању, а како је иначе била дебељуца нисам ни знала да носи бебе), али се често и радо сетим те мале чистунице која ми је, с времена на време, радо "намештала" кревет, покушавајући да поравна неравнине на које је наилазила (неке од њих је, успут, и сама правила, али то се не рачуна;-), а то је, признаћете, вредно пажње и љубави. :-) 

Коментари

  1. Сећам се мог зеке, кад га пустим у двориште, а он ђипа, скаче, преврће се од радости и прође сваки кутак - да се зна ко је газда. Наизглед, био је обичан, али скроз необичан! :)

    Аутор pricalica — 16 ÐÐ 2012, 12:48

  2. :-)
    Неваљалци су то велики и драги!
    Изгледа да је сваки од њих на свој начин посебан, као што је и са људима случај, а ми вазда покушавамо да их сврстамо у неколико основних категорија.:-)

    Аутор trunsmoitren — 16 ÐÐ 2012, 23:20


Додај коментар

Додај коментар

Коментар ће бити проверен пре него што се објави.

Запамти ме

Powered by blog.rs